Взимку

Взимку мерзне тіло й думка,
Затихають почуття
І чекаєш подарунка
У рожевих снах буття.

Мариться теплінь і квіти,
Щебетання солов`я,
Море, сонцем розігрітий
Чуєш шепіт – я твоя.

Поцілунків смак медовий,
Обіймання, тіл злиття,
Тихий стогін замість мови,
Святкування відчуття.

Прокидаєшся і бачиш,
Що навколо білий сніг,
Ледве з розпачу не плачеш,
Злий кидаєшся на всіх.
14.01.04.


Рецензии