Найкраща

Над найкращою в світі землею
Найкрасивіша сяє блакить,
Найласкавіше сонце над нею,
Тут приємно і радісно жить.

Ця земля мені рідна як мати,
Тут мій рід із прадавніх часів
Пізнавав коли сіяти й жати,
Як збороти своїх ворогів.

Поскладав дум-пісень він чимало,
Виливаючи душу свою,
Щоби лихо і горе тікало,
Щоби бути завжди у строю.

Україна моя красивіша,
А ніж будь-яка інша земля,
Тут небесна блакить найніжніша
І жовтіші пшеничні поля.
06.01.04.


Рецензии