А сн г лежить, як аркуш паперу...

А сніг лежить, як аркуші паперу,
Дерева чорним шрифтом, як рядки
Віршів, що в серце відкривають двері
І будять знову мовчазні садки.

І сонце відкриває очі неба,
І променіє світло почуттів!
Тепер мовчанню серця більш не треба
Вдихати сум засніжених полів.

Тепер весна все ближче до світанку, --
Де диво квіту ллє духмяний день,
Тепер вірші не будуть, як востаннє
Торкати душу  золотом пісень.


Рецензии
Дуже щиро!))Майбуть, це Ваша рiдна мова!
З повагою, Т.Р-Н.

Татьяна Романова-Настина   29.07.2013 22:20     Заявить о нарушении
Так, я українець! Пишу і українською, та рідше. Дякую за відгук.
З повагою, Іван Логвин.

Иван Логвин   29.07.2013 22:28   Заявить о нарушении