День
В Серцi Солце! Сонце в небi!
Чи вiдкрилась Душа Феба,
Щоб проснувся чорний лебiдь?!
Чи цiлую бiлоснiжку!
Бiлоснiжную красуню!
Чудо-личко! Чудо-нiжку!
Як дитятечко! Як доню!
Адж проснулась!
Божий пламiнь
Все розтопить! розколдуе!
Розiб"е на Серцi камiнь!
I коханням зачаруе!
Свидетельство о публикации №113022510699