Тухта.. энди, излама изим

***
Тухта, энди,излама изим..
Уни майсалар учирган
Саболар юмматалаб кузинг
Корачикларимга кучирган
Сен айтолмаган у сузни
Ойна булоклар айтиб булди
Ой тилади сабримга тузим
Ишк улди..улди..


Рецензии