Кел, келсанг, хув уша, илк титрокдан

     ***
Кел,келсанг..хув, уша,илк титрокдан
Бехуш,телбаланиб колган, куз-ла,кел
Кел,келсанг..хув уша,алам кийнокда
Кул килиб хам хол сурмаган суз-ла,кел..
Кел,келсанг,бетуш-у,бехуш-у,бениш
Юраксиз,тилаксиз,хун-хун ,ёш-ла кел
Кел,келсанг,бехис,бехохиш,беёниш
Судраб,бошинг солинган,кон меш-ла,кел..


Рецензии