Аразлашинг мунча ярашди

***
Аразлашинг мунча ярашди?
Кош чимириб бокмай юзимга
Кузлар мил-миллашиб карашди
Юраклар-чи, келмас узига
Утар йиллар кийнок домида
Энтикади, куз очмаган ишк
Айнан, шу лахзалар гамида
Калам магрур, килар шох юриш..


Рецензии