Вкраiна рiдна, серце моe...

Вкраїна, рідна, серце мОє!
До чого йдеш ти? Зупинись!
Ти - гордість наша, ми з тобою,
Та лише серцем... Озирнись!

Народ вкраїнський весь у наймах,
Він лиш існує, не живе.
Дай заробити, ненько, дай нам,
Хай мати сина обійме!

Нехай відчують діти ласку,
Батьківську. Лагідність бабусь.
Онуки знову, в день прекрасний,
Гукнуть у щасті : " Мій дідусь! "

В країну свОю не вмирати,
Вертає хай нещасний люд -
В достатку жити... Й прославляти,
Земельку, добрую, свою!


Рецензии