Не згадуй, усе вiдiйшло

Не згадуй, усе відійшло.
Минулого не повернути!
Що зв*язане з нами було -
Я хочу, чим швидше, забути!

Ті гарні, ясні вечори,
Ті місячні, зоряні ночі.
Як зірки дивились з гори,
Як шлях нам чумацький пророчив

Розлуку, сумління, печаль,
Тривоги і розчарування.
Любов не втримали, на жаль -
Далеко пішло, десь, кохання!

Скінчились в душі почуття,
Холодними зустрічі стали.
І щастю нема вороття...
Ми все загубили, що мали!


Рецензии