Ласка

У пошуках ласки
Знаходимо пастки
Для наших надій
Про здійснення мрій.

Брехня і притворство,
Жорстке протиборство –
І ласки немає,
Безслідно щезає.

Ласкаво любити –
У кайфі пожити,
А грубість вбиває
Того, хто кохає.
16.03.04.


Рецензии