Слова
Та клятви вічного кохання
Для нас наркотики медові,
Яскраві промені світання.
Слова молитви про спасіння
Душі з гріховного болота
Для нас то є рубіж терпіння,
У праведне життя ворота.
Слова, вселяючи надію,
Підвищують життєвий тонус,
Слова, зруйновуючи мрію,
Торують битий шлях до скону.
Слова - наркотик повсякденний,
Який лікує чи вбиває,
Будь обережним в час буремний,
Коли словами доля грає.
07.03.04.
Свидетельство о публикации №113022402035