Бiйцiвський пес

Собака-сторож бреше,
Бійцівський пес мовчить,
Перемагати легше,
Як мовчки ніж точить.

Як плигнути раптово
На ворога свого,
Не дать сказати слово
І кров лизнуть його.

В його залізти буду,
Рознести все ущент,
Розвіяти облуду,
Що ворог мав момент

Якийсь вчинити опір
І хоч найменший шанс,
Щоб долі кинуть докір
І попросить аванс

Щоб трохи ще пожити
Всім ворогам на зло,
Навчитися їх бити,
Щоб знищити на тло.

Бійцівський пес безжальний
Мовчить і гострить зуб
На того, хто нормальний
Їсть овочевий суп.

Бо м`ясо хоче їсти
І кров`ю запивать,
Тож буде тихо лізти
Й раптово нападать.

Так повелось віками –
Бійцівський пес мовчить,
Слідкуючи за нами,
Щоб тихо задавить.
03.03.04.


Рецензии