Розбераемося

Розбираємося

Розбираємося й досі
Хто у кого й що украв,
Хоч посивіло волосся
І життєвий тонус впав.

Бо ми хочемо дізнатись
Хто в житті нас так підвів,
Що настав наш час збиратись
У дорогу до батьків.

Може щоб ми не зустрілись,
То життя не збігло б так,
Й досі би на сонці грілись
Молоді, як той юнак.

Що стоїть з веслом у парку
Із бетону, як живий,
Хоч не може випить чарку,
Та завжди він молодий.

Як були б ми із бетону,
То мовчали би завжди
І не знали би закону,
Що життя – потік води.

У якому наш початок,
У якому наш кінець,
А між ними то наш статок,
Де ми маршал і боєць.

Де поразки й перемоги
Здобуваємо самі,
Хоч збиваємо в кров ноги,
Мовчимо, як ті німі.

Все стерпіти нам охота,
Добиваючись свого,
Розкриваєм врешті рота
На когось невинного.
08.02.04.


Рецензии