Сiрники залиш полицi...

Вдома сам, і наодинці?
Є лото, конструктор…
Сірники залиш полиці,
Щоб не знати скрути.

Іграм є кордон обмежень,
Нерозважні ігри
Можуть викликать пожежу
І, -  кінець довіри!

Мама з татом не зрадіють
Випадку такому
І навряд тебе залишать
Одного удома.

А в кінці-кінців довіри,
Де терпець урветься,
ти незчуєшся, як в батьку
Його дід озветься,

Що вирішував питання
Різкою чи ремнем –
Не уникнуть покарання -
Благати даремно!

Краще вчасно будь обачним:
Сірники лишаймо,
розпочнімо малювання -
все це  зображамо!


Рецензии