Словом
Шепочемо небесам...
П'янкий монотонний спітч.
Слова наші - просто спам.
Танцюємо танго мрій,
Втопаючи у багні.
З собою ведемо бій.
За крок до безодні. Ні!
Надихались вітром вже;
Проспалися поміж хмар.
Сьогодні - доба пожеж.
Зупинимось! Крок! Удар!
За руку тримай мене
І зуби стискай міцніш.
Нас сонце наздожене,
Бо слово - гострющий ніж.
Ним знищимо морок весь,
Залишимось сам-на-сам
І знов між вітрами десь
Всміхнемося небесам
Свидетельство о публикации №113022411930