Надi

 Чарівній та близькій Надії - даруємо радість,
 Хай збудуться мрії... русалонька наша...
 Та ще у рядках, тобі дарували посмішку так.
 Скажеш звіршити - всякий мастак,
 Та щиро, з тобою поговорити,
 У змозі не кожний, кохати й любити...
 Завжди хай поруч рідня - оберіг.
 Тепла до оселі, сварки - за поріг.
 Підтримають завше думкою й ділом.
 Вони із тобою душею та тілом.
 І допомога з тобою буде завжди...
 ...тільки покликала, одразу і жди!!!
 Та друзі також не відстають,
 Дарунки вручають, горілочку п'ють.
 Що треба Надії то - допоможуть,
 Разом тобі щастя і долю кують!!!



 

 


Рецензии