Не повертай!

Якщо, щось, тобі я винна - забирай!
Хочеш, - подарую тобі серце!
Тільки коло себе не тримай -
Намилуйся, відчини йому ти дверцю!

Хай воно спокійно відліта.
Воно хоче волі та свободи!
Не повернеш втрачені літа,
Як, ріки, бурхливі, шумні води.

Якщо, щось, тобі я винна - лиш скажи.
Я віддам тобі усе. Усе, що маю...
Тільки повернутись не проси,
Бо тебе ні трішки не кохаю!


Рецензии