Валентинцi

Валентинка - ти маленька...
 хоч уже давно ти ненька,
і бабуся ще й до того ж...
 :) то ж вітаю.. дорогенька!!!
Ти й хоча іще маленька...
 та чудова з тебе ненька...
  і весела і струнка...
    і щаслива і прудка...
     пречудовенька така...
Ти найкраща з ВАЛЕНТИНОК...
  хай цвіте душі барвінок...
 Все що нині побажають...
   потім хай самі здійсняють!!!!


Рецензии