Маленька я тебе люблю укр

Маленька я тебе люблю
моє ти сердце полонила
За милу посмiшку твою
Навiщо ти таке зробила

Минають днi, а я все дужче
до тебе знову хочу полетiти
без тебе серденько так мучить
не хочу бiльше їсти,пити.

Я сили втратив, з розуму зiйшов
i мiст збудую там на мiсцi рову
я дуже радий був коли тебе знайшов
Люблю тебе, люблю, скажу я знову


Рецензии