Презентацiя
Поетичні книжки в ресторані,
Де коньяк й горілочку ковтають
Із бомонду всі пани і пані.
Потім звично хором проспівають:
“За туманом нічого не видно”,
Бо одну задачу всі рішають –
Як задарма їм наїстись ситно.
Пишуть у газетах і журналах,
Що поезії смак добрий мали,
Що іскрились, як вино в бокалах,
Та до ранку слухачів тримали.
Може краще книжки представляти
У книгарні самому народу,
Без горілки перед ним стояти
Й розуміння ждати в нагороду.
08.06.04.
Свидетельство о публикации №113022302200