Камiнчик бiля ока

Камінчик біля ока
Всю гору затуляє,
Хоча вона й висока,
Аж до небес сягає.

За близьким і буденним
Не в пам`яті величне,
Воно не є щоденним,
Як все мілке і звичне.

Нащо нам почуватись
Народом гоноровим,
Підступним не здаватись,
Не вірить їх промовам.

В турботах ми щоденних,
Не бачимо нічого,
Окрім себе, смиренних,
І блиску золотого.
05.06.04.


Рецензии