Сонечко сяе

Сонечко сяє

Сонечко сяє,
Літо буяє,
Серце страждає,
Пари не має.

В білій хатині,
Що у долині,
Сумно дівчині
У самотині.

Світ не сприймає
Й далі буяє,
Фарбами грає,
Суму не знає.
29.05.04.


Рецензии