Презумцiя порядностi

До всіх, кого стрічаємо,
Ми зразу приміряємо
Без сумніву й парадності
Презумпцію порядності.

Хоча й дурили часто нас,
Та віримо, що прийде час
Для перемоги щирості,
Душевної відкритості.

Наївні ми для здирників,
Їх  світ не для сумирників,
А для підлоти й жадності,
Для злої непорядності.

Ми ж світ їх не сприймаємо
І душу відкриваємо
Для доброти і чесності,
Порядної взаємності.
26.05.04.


Рецензии