Старенький пес
Як фокуси нові робити,
Старі він показує добре,
Нові не сприймає вже вкотре.
А пси молоденькі, завзяті
Бажають загризти, трикляті,
Старенького псюру негайно,
Тоді вони житимуть файно.
Він, бачте, новому не вчиться,
Їм гидко на нього дивиться,
А їсть він зароблене ними,
Розумними і молодими.
Їм важко тепер зрозуміти,
Що вчаться у них їхні діти,
Як треба старих зневажати,
Батьків як своїх загризати.
16.05.04.
Свидетельство о публикации №113022302128