Кохання. Що це?

  Автор :        Місяк Алла Петрівна
 


Кохання. Що це?  Це  земне тяжіння?
А може сонечка затміння?
Хто ж знає? Це небесний рай,
Чи просто це терпінню край?
Це світлий день? Чи темна ніч?
Чи дивом дивна якась річ?
А може ангела то крила?
Чи море, корабель, вітрила?
Ще краще - це чарівна квітка!
А може, то для пташки клітка?
Кохання – це ж дитя родилось!!!
Чи може, чиясь совість заблудилась?
А може, це життя його дорога?
Чи те пробачення, що просиш ти у Бога?
Чи поклик серця, тіла і душі,
Що так не хоче жити в самоті?
Щоб зрозуміти всю значимість слова
На це потрібна не одна розмова…
Прохання в мене є до вас єдине -
Кохання бережіть, як спадок у родині!
Безмежне , дивом – дивне відчуття…
Щоб знали всі -  кохання це життя!!!
                9.02.2013


Рецензии
Очень чувственно и трогательно.
Любви и счастья!

Фаина Соколова   18.12.2013 08:06     Заявить о нарушении
Спасибо,всего хорошего ВАМ.Алла.

Алла Мисяк   24.12.2013 14:44   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.