Давайте выпьем...

Ми просто мусим келих свій підняти
За тих усіх, хто у борні поліг,
Кого не вийдем більше зустрічати
На перехрестя нинішніх доріг.

Ми просто мусим випити “гіркої”
За тих, хто з нами, хто іще живий,
Кого, на щастя, не забрав з собою
Страшний життя і воєн лиховій.

А третю вип’єм з вами ми до денця
За тих усіх, за кого в битви йшли,
Кого, як Бога, у своєму серці
Несли, несем і будемо нести.

За наших милих, рідних і коханих
Дочок, дружин, сестер і матерів,
Чий світлий образ, близький і жаданий,
В часи найтяжчі душі наші грів.

Хай свято йде від хати і до хати,
Нехай гуля і місто, і село.
Хай завжди буде що нам захищати,
Та щоб потреби в цьому не було.


Рецензии