Роберт Геррик. Девственнице, целующей розу

Дыханьем касалась
Ты розы мельком;
В тот миг показалась
Мне роза венком.



Robert Herrick
144. Upon a Virgin kissing a Rose

'Twas but a single Rose,
Till you on it did breathe;
But since (me thinks) it shows
Not so much Rose, as Wreathe.


Рецензии