у цемры
нячутна, вельмі блізка, так што я
занерухомела як быццам пад прыцэлам,
адчула ваша сэрца цераз шоўк,
пачула пах, што засланіў усе думкі,
каханых вуснаў дыханне вось тут,
i вашы рукі ўвінаюць маю душу...
Мяне ўжо свеце не знайдуць.
Свидетельство о публикации №113022203940