По ду в Тонгу

Заєбали політики,заєбали геї,
трансвестити і повії,
й грошові афери.
Комуністи й педофіли,
наш безголосий шоубіз
та естрадні хери.
Заєбали тупі ****и
й хлопчики-мажори,
заєбали кінокритики
й бездарні актори,
що з продюСерами їбуться
і кінчають хором.
Заєбали всі формальності
й порожні розмови.
Прощавайте всі єблани,
а я поїду в Тонгу.
   (21.02.2013р)


Рецензии
Круто,Дарка!
С уважением.
В.К.

Валери Кудряшов   15.03.2013 22:44     Заявить о нарушении
Благодарю,рада что поняли...Блага Вам! С ув. Дарка :)

Дарка Блэк   15.03.2013 23:23   Заявить о нарушении