Знищимо
Й будемо в мирі всі жить,
Мабуть, для справи розвою
Кращого нам не зробить.
Знищимо заздрощі й бійки
Й будемо в злагоді жить,
Мабуть, спокійно настільки,
Що світ розквітне умить.
Знищимо злобну підступність
Й будемо радісно жить,
Мабуть, не в злобі могутність
А у потребі любить.
Знищимо все, що стріляє
В наше майбутнє життя,
Мабуть, ніхто не бажає
Вбити в утробі дитя.
12.06.04.
Свидетельство о публикации №113022202140