Закони

У час Цицеронів
Співали колядку –
Чим більше законів,
Тим менше порядку.

Ми ж нині репнули –
Закон наче дишло,
Куди повернули
Туди воно й вийшло.

Грошей як багато
Закони для тебе
Як мама і тато –
Посварять, бо треба.

Для бідних закони
Провину шукають,
Як в`язнів до зони
Швиденько кидають.
08.08.04.


Рецензии