Гуляе по стелi
Гуляє хтось по стелі,
Ногами тупотить,
Не сплю, лежу в постелі,
Впіймать його кортить.
Ну, хто ж ночами ходить,
Коли потрібно спать,
По стелі нащось бродить,
Що хоче відшукать.
Невже душа блукає
Кимсь скривджена в житті,
Помститися бажає
І зникнуть в темноті.
А мо` душа злодійська
Без прощення блука,
Страждаючи без дійства,
Пристанища шука.
Вона не відлітає
У потойбічний світ,
Її він не приймає
І гонить від воріт.
Душа шукає тіло,
Де знову хоче жить,
Робити чорне діло
І вірно злу служить.
Як влізе в комерсанта,
То буде олігарх
І кримінальна банда,
Що сіє смерті страх.
Лети душа подалі,
Бо я не комерсант,
Христової моралі
Надійний я Атлант.
07.08.04.
Свидетельство о публикации №113022202107