Мелодii душi

Мелодії душі

Мелодії душі
У світі почуттів
То є мої вірші,
Як нотний стан для слів.

Хай сива голова,
Та є ще почуття
Й знаходяться слова,
Щоб написать життя.

Мелодію вірша
Я залишаю всім,
Бо це моя душа,
Для почуттів мій дім.
28.07.04.


Рецензии