Молiмось за жiнку
Вона наймиліша тоді мужику,
Бо тіло бажає, душа аж тремтить
Взаємне блаженство відчути на мить.
Прославимо жінку за груди м`які,
Сідниці тугенькі, за ноги стрункі,
За лагідні руки, за ніжні слова,
Коли аж чманіє від них голова.
За очі іскристі, за смак цілувань,
За палкість і пристрасть її обіймань,
Без жінки нам, браття, і дня не прожить,
Без неї дітей нам своїх не родить.
Молімось на жінку, що вміє кохать,
Що хоче і може цей смак відчувать,
Без неї приємність життя пропаде,
Загине гріховне й загине святе.
20.07.04.
Свидетельство о публикации №113022202064