Доволi
Чужій підступній волі,
Свій розум є в нас, браття,
Настирливість й завзяття,
Щоб все побудувати,
Що хочеться нам мати.
Ми ж люди працьовиті,
Для добрих справ відкриті,
Є воля все збороти,
Що постає супроти.
07.07.04.
Свидетельство о публикации №113022202046