За нас, за Украiну

За нас, за Україну

Знову нас гноблять манкрутівські клани,
Зайди жирують на наших кістках,
Гинуть у злиднях вкраїнські селяни,
Діти бомжують по наших містах.

Клани все ділять добро між собою,
Влізли до влади, щоб нас грабувать,
Гей, піднімаймося люди до бою,
Наших гнобителів треба скарать.

За Україну для нас, українців,
Для всіх народів, що з нами живуть,
Візьмем за горло усіх лиходійців,
Хай у в`язницях  баланду пожруть.

Виберем чесних умільців до влади,
То є останній рішучий наш бій,
Викинем геть закордонні поради,
В кожної нації розум є свій.
29.06.04.


Рецензии