ця львiвська гварова душа
і ґварова душа
столевий Львів
столітній вираз
брам і брів
сталевих рейок
перетряс
стосотий раз
в собі
живу тобою
творчий
творимий
площами із юрм
цвіте у прощах СвятоЮр
і пахне кавою неспішність
де я щасливий та безгрішний
чекання несолодке п’ю
і довго
тече по серцю
перший схлип зорі
аж повернеться
зір у ліхтарів
і ті гойдатимуть
підбруклену дорогу
це не чекання
це блукання Богом
немов косою
по живій траві
блукаючи
люблю вино
хмільних жінок
у жартах не старію
і кожен раз
коли про рідні мури
мрію
то гріє слово
бо живу в тобі
мій мідно-дахий
небошпилий
Львове
22 Лютого, 2013
Свидетельство о публикации №113022211527
Мыкола Ковальчук 04.04.2013 09:51 Заявить о нарушении
Львів - не таке собі пересічне місто - це наша криївка і остання барикада, коли прийдеться...
По-львівськи,
ЛЮ
Юрий Лазирко 07.04.2013 05:51 Заявить о нарушении
Мыкола Ковальчук 07.04.2013 12:58 Заявить о нарушении