***

Я можу бути самотня.
 Я вмію жити одна.
Залишилось небо холодне.
 Осталися хмари на нім.
Вікно нам показує світ.
 За ним іде тихий сніжок.
Чудово, я - почекаю.
 У серці вистачить тепла.
Можливо я і самотня
 зате уже не сумна...


Рецензии