Пофарбуймо

Пофарбуймо безнадію
У рожевий колір,
Не кажімо:” Я не смію
Не коритись долі.”

Сірі фарби безнадії
Хай нас не тривожать,
Бо рожеві добрі мрії
Сили наші множать.

Поборімо несміливість,
Діймо мужньо й вправно,
На життєвій нашій ниві
Попрацюймо славно.

Бо під камені лежачі
Не тече водиця,
Ми ж, братове, ще ходячі,
В русі жить годиться.
21.10.04.


Рецензии