Влада
Дзвонять в дзвони дзвонарі,
Кличуть всіх виходить з хати,
Кримінал із влади гнати.
Досі клани шахраїв,
Збігшись із усіх країв,
Нас дурили й грабували,
Пельки власні набивали.
Скажем годі й проженем,
Чесну владу оберем,
Шахраїв же до в`язниці,
Хай годують там блошиці.
Влада хай завжди тремтить,
Прийде час її судить,
Краще чесно працювати,
Потім щоб не шкодувати.
12.10.04.
Свидетельство о публикации №113022101932