Всi хорошi
Хтось заліз в мої кишені,
А здавалось всі хороші,
Та украли в мене гроші.
Прислухаюся – говорять,
Що провладні клани коять,
Як підступні й нехороші
Викрадають наші гроші.
Мав у торбі гречку й сало,
Подивився – їх не стало,
Навкруги ж усі хороші,
Вкрали гречку, сало й гроші.
Люди добрі, схаменіться,
Звичці красти не коріться,
Ми ж усі такі хороші,
Нам би мати тільки гроші.
15.08.04.
Свидетельство о публикации №113022101814