Вiдiбрало
Відібрало мову,
Залишилось шамать
І ходить в діброву,
У кущі й до вітру,
Щоб звільнити шлунок
І хильнуть півлітру,
Не було щоб сумно,
Що забрало пам`ять,
Відібрало мову,
Залишило шамать
І ходить в діброву.
Боже, милий Боже,
Зглянься над нещасним,
Бо так скніти схоже
Краще вмерти красно.
15.08.04.
Свидетельство о публикации №113022101810