Як же в рить в щир слова?

Говорив до мене прийдеш,
Але не прийшов.
Говорив мене кохаєш
А іншу знайшов.

Як же вірить, як же вірить
В щирі слова?
Цілував мене і клявся,
Що на вік твоя.

В ночі зірки нам світили
І сади цвіли.
Ми від пахощів п’яніли,
Щасливі були.

Дарував мені троянди,
Квіти запашні.
Цілував моє волосся
І очі голубі.

Говорив, що краще мене
В світі не знайти
А тепер мене залишив
Із іншою ти.

Як же вірить, як же вірить
В щирі слова?
Тепер іншу обіймаєш,
Говориш ті і їй слова.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.