Матусi

Моя матусю Катерино,
Вітаю Вас з святковим днем!
Спішу до Вас на іменини
Лише з одним оцим віршем.

Все необхідне Ви здобули, -
Нема замовлень і бажань.
Для Вас найкращий подарунок –
Любов в букеті привітань.

Що дарувать, не знаю, дійсно,
Тому вклоняюся чолом.
Я Вам дарую серця пісню
І душу, сповнену теплом.

Хай Вас залишать всі тривоги,
Хай буде спокій і любов,
Благословення йде від Бога,
Й від Богородиці – покров!
 
Я вдячна Вам за серця ласку
І за дбайливість Ваших рук,
За те, що нас ростили важко,
Молитві вчили і добру.

Обожнюю я Вашу мудрість,
Спокійний затишок розмов,
Безмежну щирість, зла відсутність,
Турботу, працю і любов.

Ви – наш оплот, душа родини. –
Й для нас сьогодні головне,
Що в Вашім погляді щоднини
Ще сходить сонечко ясне.
                07.12.11р.


Рецензии