Цвiти, Украiно!

Матусю рідненька, моя дорога!
Моя величава Вкраїна!
Ти краща у світі, єдина одна -
Мені, моїй доньці і сину!

Батькам моїм ти дорогою була,
В сестер і братів ти у серці...
Ти силу, освіту, ти мудрість дала,
У світ відчинила нам дверці.

Красива, розкішна, багата земля,
Трудящий народ твій і чесний...
Цвіти, розквітай, Україно моя!
Із горя і злиднів воскресни!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.