Мости

Ти намагаєся мене покращити
але навіщо скажи?
Змінити мої постійні звички
ти теж моя звичка
вже кілька років
від зими до зими
у тебе своє постійне життя
і ти спробуй його спини
я знаю що ти скажеш
у нашому місті швидше
впадуть мости
якщо ж я змінюсь
як того хочеш ти
чи лишусь я собою
чи будеш мене кохати
як і вперше скажи?
Мабуть ця людина
буде гарна
але не та
вона буде схожа на мене
але то вже буду не я
тож кохай мене такою
як я була завжди
і нехай у нашому місті
й надалі стоять мости.


Рецензии