Хвороба
маю тебе відпустити
поступитися місцем
і відпустити
знайти собі іншу душу
за складених обставин
це я також мушу...
У цьому відрізку часу
притуплювати біль
мені інколи
допомагає хміль-
ця неякісна анестезія
місцевого призначення
та хіба це вже має якесь
глобальне значення?
Чомусь лікарі
досі не винайшли
жодного способу від
цієї хвороби
мабуть ніколи й не знайдуть
що тут зробиш
краще сприймати її
як належне
та хіба від цього стає комусь легше?
Цей конвеєр кохання
в пустуючих душах
запускає Господь
і лиш він має здатність
його зупиняти
мені ж залишається
тільки чекати...
Свидетельство о публикации №113022006550