Пазл

Я склала картинку-пазл
із своїх почуттів
центровою фігурою якого
став ти
але ти прийшов
поглянув на неї
і сказав що складна...
і почав її розбирати...

Тепер я сиджу на підлозі
поруч
із сплутаними часточками
своїх відчуттів
намагаючись скласти
нову іншу картинку
без тебе...
але вона виявляється не повною
бо не висиачає
величезного шматка
і замість забраження
там лише порожнеча...


Рецензии