Пирамида
тому коли зранку виходиш із дому
перші сонячні промені
відбиваються від тебе
і западають комусь у душу
несучи із собою
частинку твого єства
тому повітря навколо тебе
завжди зблискує
якимось надзвичайним сяйвом...
Один із цих промінчиків одного разу
втрапив і в мене
гостро та швидко
а головне-так глибоко
що я невзмозі тепер
вийняти його із безодні
своєї душі...
Ця краплинка сонця і тебе
незрозумілим чином
змінила
моє світосприйняття
мої думки
мої відчуття...
Із маленької іскорки
що повільно тліла
у коридорах моєї свідомості
вона підступно та непомітно
розвинулася у могутній вогонь
що немає пощади та нищить
усе на своєму шляху
Цей вогонь ненажерливий
швидко зростає
пожираючи мене із середини
і навіть пожежники
невзмозі
його зупинити...
Свидетельство о публикации №113022006460