Весною

Тільки сьгодні
ми з тобою разом
лише удвох
на цілу планету
навколо лише обійми густого туману
та мокрі дерева
що споглядають на нас зі своєї висоти
блиск твоїх очей
затьмарює світло фар
у проїзджаючих повз нас авто
і вони мов сліпі кошенчта
втрачають орієнтири
на своєму шляху
У нас під ногами
бурхливо тане сніг
мабудь іщє трохи
і ці потоки води
позбивають нас із ніг
у артеріях
з подвійною швидкістю
починає пульсувти кров
мозок спрацьовує
в аварійному режимі
починаєш відчувати
що таке любов...


Рецензии